Linkblog

Ajánlott érkezésünk napja szeptember elseje volt, emiatt mi is akkor érkeztünk. Mindezt azért, mert másnap kezdődtek az orientációs előadások. Három nap alatt rengeteg információt kaptunk többek között az itteni oktatási rendszerről, egészségügyi szolgáltatásról, kollégiumokról, könyvtárról és sportolási lehetőségekről. Néhol talán túlzó részletességgel, de összességében hasznos volt. Közben elgondolkoztam azon, hogy amikor otthon elsős voltam szívesen meghallgattam volna egy hasonló előadássorozatot. Úgy lehet a Neptun-t is tudnám annyira használni, mint az itteni megfelelőjét, a Korppi-t... És persze az egyetem területét is bejártuk, megtudtuk mi merre található.

A külföldi diákok számára az orientációs program csúcspontja minden bizonnyal a szaunázás volt. Idilli környezetben, egy gyönyörű tó és síugrósáncok mellett ismerkedhettünk a finn szokással. Sokan most először, de mindenkit felfrissített a körülbelül 10 fokos tóban való csobbanás. Utána tűz melletti uzsonna, és kellemes beszélgetés zárta a napot...

 

Címkék: erasmus orientáció

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bubierasmuson.blog.hu/api/trackback/id/tr902281414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása