Linkblog

Kedves barátomnak, Baji Balázsnak az Amerikai Egyesült Államokban sportösztöndíjjal eltöltött egy éves kalandjáról írt blogja (bajibalazs.blog.hu) adta az ötletet, hogy én is hasonló módon osszam meg az élményeimet családommal, barátaimmal, és mindenkivel, akit érdekel. Továbbá az is a blogírás mellett szól, hogy ezáltal talán nem kell mindenkinek elmondanom ugyanazt tízszer egymás után. Elég lesz nekik küldenem egy linket arra a kérdésre válaszolva, hogy "Milyen Finnországban?"…:) Persze azért majd igyekszem minden irántam érdeklődőt egyedi történetekkel is szórakoztatni!

Szóval, a lényeg: fél éves Erasmus ösztöndíjnak köszönhetően a 2010/2011-es tanév első félévét a finnországi Jyväskylä-ban tölthetem, és itt tanulhatok sportmenedzsmentet, melyet otthon a Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Karán hallgatok immáron ötödik éve, második éve Master képzésben.
A blogban terveim szerint írok Finnországról, a városról, a suliról, kirándulásokról, edzésekről, bulikról, illetve mindenről ami itt történik.
Időm adta lehetőségek alapján igyekszem rendszeresen jelentkezni, de majd úgyis minden kiderül! Kellemes időtöltést kívánok a blog olvasásához, remélem mindenkinek tetszeni fog, aki veszi a fáradtságot, hogy elolvassa gondolataim, élményeim…

Kámán "Bubi" Bálint

a.k.a. Kewin

U.I.: elnézést a puritán kinézetért, egyenlőre nem nagyon tudok mit kezdeni a CSS-szel. Próbálkozom egy nekem is jobban tetsző honlap létrehozásával, de a lényeg természetesen a tartalmon lesz...:)

 

 

Címkék: blog finnország erasmus jyväskylä

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bubierasmuson.blog.hu/api/trackback/id/tr542273267

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása